Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast is een koelkast waarbij het vries- en koelgedeelte naast elkaar zitten. Dit model is de laatste jaren erg populair geworden omdat ze erg groot zijn en inhoud hebben. Het nadeel is dat Amerikaanse koelkasten veel ruimte innemen. De Amerikaanse koelkasten zijn meestal uitgevoerd in RVS en beschikken vaak over een ijsklontjesmachine en/of watertap.

De beste Amerikaanse koelkasten

✅ Goed en goedkoop: de Veripart VPSBS177B ⭐⭐⭐⭐⭐ (9,5/10)
Voor 750 euro is dit een absolute deal. Deze koelkast heeft een inhoud van 562 liter.

✅ Energiezuinig: de Samsung RS68A8842B1 ⭐⭐⭐⭐⭐ (9,2/10)
Met slechts een geluid van 35 decibel hoor je deze Amerikaanse koelkast nauwelijks.
✅ Goede kwaliteit met: de Hisense RS650N4AC1 ⭐⭐⭐⭐⭐ (9,0/10)
Gaat door zijn kwaliteit jarenlang mee. Heeft geen aansluiting op de waterleiding nodig!

wit-goed.nl is het grootste online kennisplatform van Nederland en België. Met vele jaren ervaring durven wij ons met recht witgoedspecialist te noemen.

Wat is wit-goed.nl?
wit-goed.nl is een platform gericht op het informeren van een consument die aan witgoed gerelateerde aankoop wilt doen. Vanuit onze expertise begeleiden wij graag in dit traject naar een geslaagde verkoop. Wij plaatsen uitgebreide productinformatie en recensies zodat een goed overwogen besluit genomen kan worden met betrekking tot aankoop van een vriezer, koelkast, wasmachine, vaatwasmachine of ander witgoed.

Wat is witgoed precies?
Witgoed is een verzamelnaam voor allerhande huishoudelijke apparatuur. Witgoed is onderverdeeld in groot witgoed en klein witgoed. Groot witgoed bestaat uit vriezers, koelkasten, vaatwassers en andere soortgelijke apparatuur. Bij klein witgoed moet je denken aan een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en dergelijke kleinere apparatuur. Witgoed heeft voornamelijk veel met keukenapparatuur en wassen & drogen te maken.

Witgoed online
Vroeger lieten mensen zich veel in een witgoedwinkel informeren over hun aanstaande aankoop. Tegenwoordig laat de consument zich eerst online informeren of besteld zelfs het witgoed al online. Wij zijn met name online georienteerd. Door alle beschikbare informatie, recensies van andere mensen en een goede kwaliteit van producten is het makkelijker om online een beslissing te nemen dan naar een plaatselijke winkel te gaan.