033 - 30 30 245 info@dtla.nl

Leveringen

DTL Amersfoort

DTL Amersfoort is een jong en innovatief tandtechnisch laboratorium, dat zich heeft gespecialiseerd in digitalisering van de tandheelkunde.

Levering binnen 24 uur

In samenwerking met DTL Amersfoort kunt u uw patiënten op dezelfde dag (!) of binnen 24 uur een perfect zittende kroon of brug aanbieden.

Opleiding & training

DTL Amersfoort biedt ook opleiding in CAD / CAM techniek (Cerec). Ook na de opleiding blijven wij u ondersteunen.

Leveringen

In samenwerking met DTL Amersfoort kunt u uw patiënten op dezelfde dag (!) of binnen 24 uur een perfect zittende kroon of brug aanbieden. Als uw patiënt ’s ochtends bij u komt voor een digitale scan, kan de definitieve kroon of brug aan het eind van de middag al geplaatst worden!

Leveringstijden
Levert u de digitale scans voor 12.00 uur aan dan hebt u het werkstuk dezelfde dag weer in huis om te plaatsen bij uw patiënt.

  • E max solitaire kronen
  • E max bruggen
  • E max bruggen met een onderstuctuur van zirkonium *
  • Telio semipermanente voorzieningen
  • E max Cad implantaatkronen

* Voor het sinteren van uw onderstructuur hebben we een verwerkingstijd nodig van meer dan 4 uur. In overleg met onze planning kan het op dezelfde dag.

Voor werkstukken welke na 12.00 worden aangeleverd is na overleg een levering binnen 24 uur altijd de garantie! Voor de zeer complexe werkstukken waarbij wij in overleg met u besluiten SL/SLS modellen te vervaardigen zijn wij altijd gebonden aan de levertijd van onze leverancier.

Over DTLA

DTL Amersfoort is een jong en innovatief tandtechnisch laboratorium, dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in digitalisering van de tandheelkunde. Wij maken hoogwaardige en perfect zittende kronen en bruggen met de modernste CAD / CAM technieken.U kunt bij ons terecht voor kroon- en brugwerk. Tevens kunt u in ons volledig ingerichte trainingscentrum zelf opgeleidt worden, zodat u ook zelf digitale afdrukken kunt maken met behulp van een intra-orale mondscanner en CAD/CAM techniek.