033 - 30 30 245 info@dtla.nl

Opleiding

DTL Amersfoort

DTL Amersfoort is een jong en innovatief tandtechnisch laboratorium, dat zich heeft gespecialiseerd in digitalisering van de tandheelkunde.

Levering binnen 24 uur

In samenwerking met DTL Amersfoort kunt u uw patiënten op dezelfde dag (!) of binnen 24 uur een perfect zittende kroon of brug aanbieden.

Opleiding & training

DTL Amersfoort biedt ook opleiding in CAD / CAM techniek (Cerec). Ook na de opleiding blijven wij u ondersteunen.

Opleiding en training

U wordt in ons centrum opgeleidt door Remco Scheringa , algemeen prakticus en Internationaal gecertificeerd Cerec Trainer (ISCD). Tevens is hij meer dan 14 jaar dagelijks bezig met het ontwikkelen van de geavanceerde digitalisering van de tandheelkunde door middel van Cerec. Hij maakt u niet alleen vertrouwd met de CAD/CAM techniek, maar leert u ook om nauw samen te werken met onze tandtechnieker. Ook na de opleiding blijven wij u ondersteunen waar dat nodig of gewenst is. In ons opleidingscentrum, of in uw eigen vertrouwde omgeving. En wilt u uw praktijk nog verder digitaliseren, dan kunnen we u ook daarbij adviseren en begeleiden.

Wij bieden deze snelle en efficiënte werkwijze en dit unieke concept aan voor tandartsen die geïnteresseerd zijn in het digitaliseren van hun kroon & brugwerkzaamheden.

 

  • Opleiding CAD / CAM techniek (Cerec)
  • Leveren van digitale mondscanners
  • Technisch support op afstand
  • Tandheelkundig support op locatie behoort tot de mogelijkheden
  • De mogelijkheid om een eigen patiënt te behandelen in een volledig ingerichte behandelkamer met ondersteuning van een gecertificeerde CAD / CAM trainer en tandtechnicus
  • Snelle levertijden (binnen 24 uur)
  • Altijd direct contact met en volledig ondersteuning door de tandtechnicus

Onze 1e stagiaire is Heidi. Zij doet haar opleiding in Utrecht aan de DHTA. Zij is enthousiast bezig bij ons: “Ik kijk vooral veel mee en mag ook al zelf dingen doen. Zo heb ik geleerd hoe je kronen scant en uitprint op de 3D-printer.” Tandtechnieker Mark Flier van DTLA is enthousiast: “Leuk om jongeren zo een kans te geven in dit mooie vak. Ze leren veel hier in een korte tijd.”

Aanmelden

Over DTLA

DTL Amersfoort is een jong en innovatief tandtechnisch laboratorium, dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in digitalisering van de tandheelkunde. Wij maken hoogwaardige en perfect zittende kronen en bruggen met de modernste CAD / CAM technieken.U kunt bij ons terecht voor kroon- en brugwerk. Tevens kunt u in ons volledig ingerichte trainingscentrum zelf opgeleidt worden, zodat u ook zelf digitale afdrukken kunt maken met behulp van een intra-orale mondscanner en CAD/CAM techniek.